JOAKIM ANDRESEN

Joakim er fysioterapeut fra University College Lillebælt, Odense i 2020.
 
Joakim drager erfaring fra den kommunale og private fysioterapi, samt erfaring som fysioterapeut på Odense universitetshospital.
 
Joakim har i over 10 år beskæftiget sig med styrketræning, både af egen interesse og som redskab til at hjælpe andre. Denne brede erfaring i faget giver et stort sygdomskendskab og hermed gode værktøjer til genoptræning og rehabilitering.
https://www.klinik-aktivsundhed.dk/wp-content/uploads/2020/02/Joakim_1_mindre-200x262.jpg
 
Joakim lægger vægt på rehabilitering og genoptræning som er underbygget af videnskaben. Derudover har Joakim erfaring med manuelle teknikker og har særligt kompetencer indenfor ryg, skulder, hofte og knæ området.
 
Til daglig er Joakim aktiv med styrketræning og konditionstræning. Privat bor Joakim i Odense.

Til daglig arbejder Joakim i Klinik Aktiv Sundhed, hvor han indgår et tæt samarbejde med klinikkens øvrige behandlere. Dette er essentielt for at kunne sikre sig en optimal behandling af patienterne.
"ET TVÆRFAGLIGT MILJØ
  ER VEJEN TIL UDVIKLING
  OG KVALITET!
 
"MIN BEHANDLING ER
TILPASSET DINE BEHOV
OG MÅL!
Som fysioterapeut er det vigtigt at give patienten kompetencer og mod på at tage en aktiv del af behandlingen, hvilket giver de bedste langsigtede resultater. Det handler om dine mål!Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial