LØBESTILS OG BIOMEKANISKE ANALYSER

LØBESTILSANALYSER

 
De fleste løbeskader opstår sjældent akut, men skyldes en langvarig overbelastning på grund af en uhensigtsmæssig løbestil, dårligt fodtøj eller ændring af din træning.
 
En tidligere forstuvning eller en tidligere skade kan medføre en vedvarende ændring af din løbestil. Dette kan give andre problemer eller nye overbelastningsskader.
 
Klinikken tilbyder individuelle løbestilsanalyser for at forbedre dine teknikker og effektivisere dit løb. En bedre teknik kan minimere risikoen for nye eller tilbagevendende smerter.
 
https://www.klinik-aktivsundhed.dk/wp-content/uploads/2016/01/20160209_175850_3-243x200.jpg
Vores analyser tager udgangspunkt i din egen løbestil og din kropsbygning. Vi vil gradvist introducere nye teknikker som tilpasses dit niveau og træningsbehov.

BIOMEKANISKE ANALYSER

 
Biomekaniske analyser er ikke kun for sportsfolk, men kan hjælpe alle med at ændre dårlige funktioner med kroppen i dagligdagen.
 
Mange af vores daglige gener og smerter skyldes den måde vi bruger vores krop på.
 
https://www.klinik-aktivsundhed.dk/wp-content/uploads/2016/01/COLOURBOX612715-400x150.jpg
Ændringer af kroppens naturlige funktion og holdning resulterer oftest i ”uforklarlige” smerter, som vi bare ikke kan få væk med smertestillende medicin, almindelige behandlinger eller øvelser.
 
Hvis du allerede er blevet undersøgt og fået behandling for smerter, som bare ikke vil gå væk, så kan det være at en specialiseret biomekanisk analyse kan identificere det egentlige problem.
 
Klinikken tilbyder en individuelt tilpasset biomekanisk analyse, med fokus på hele kroppen og ikke kun omkring smerteområdet.
 
Vores analyser tager udgangspunkt i din kropsbygning og dit funktionsniveau. Vi vil gradvist introducere nye teknikker som tilpasses din situation og behov.Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial