PINAR CARKACI

Pinar er uddannet sportsmassør i 2015 og sportsterapeut i 2016.
 
Pinar har specialiserede kompetencer indenfor sportsskadesterapi, udvidet sportsmassage og andre manuelle teknikker som f.eks. manuel sportsterapi, triggerpunkter, refleksterapi, sportszoneterapi, PNF udspænding.
 
Derudover har hun viden omkring sportsernæring, sportscoaching og restitutionskonceptet.
 
Privat bor Pinar i Slagelse sammen med sin familie.
https://www.klinik-aktivsundhed.dk/wp-content/uploads/2017/10/KAS-55-of-60-200x262.jpg

Pinar er selv meget sportsaktiv og har altid interesseret sig for sport og også dyrket det på eliteniveau i ungdomsårende.
 
Pinar har gået til kegler og været med til ungdomslandskamp i 2006, DM 2006-07, Jysk kegle Unions mesterskab 2007-08, klubmesterskab ungdom 2004, klubmesterskab 2005.
 
I dag er Pinar aktiv i fitness center og svømmer nogle gange om ugen. Hun har fokus på at styrke kroppen og vedligeholde sin generelle sundhed.
"AT HAVE TRÆNET
  PÅ ELITENIVEAU
  GØR EN FORSKEL!
"GODE ERFARINGER
  FRA HJEMMEPLEJEN
Udover sit arbejde som sportsterapeut arbejder Pinar også som vikar i hjemmeplejen. Her har hun høstet gode erfaringer i ernæring, sundhed, muskelopbygning, rygskader mv.
Pinar har derfor en dybdegående forståelse for kroppens muskler, kroppens opbygning og hvordan man bruger kroppens muskler i dagligdagen og under sport.
 
Pinar ønsker at videregive sine erfaringer og hjælpe folk med muskulære problemer. Hendes mål er derfor at give en god professionel behandling, som vil have positiv effekt på kroppen og være en god støtte for aktive mennesker og sportsfolk.
"PROFESSIONEL BEHANDLING
  MED POSITIV EFFEKT!Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial